binyretræthed og stressreducerende behandling

En meget blid og afslappende behandling, der virker mod binyretræthed/ (langtids-)stress, autoimmune sygdomme, hormonelle ubalancer og neurologiske sygdomme samt jetlag. Et yderst effektivt redskab, til at få mere balance i kroppen, i en hverdag og et samfund, som holder os oppe i et tempo vores krop kan have svært ved at følge med i. Behandlingen hjælper kroppen til at nulstille sig selv. Via behandlingen stimuleres det parasympatiske nervesystem, som modvirker stresstilstanden i kroppen dvs. et dybt åndedræt (alt afgørende for at undgå følelsen af uro/stress), samt en velfungerende fordøjelse/mavetarmfunktion, hjerterytme og hormonbalance.

Der benyttes bindevævsmassage og Biodynamisk Kranio Sakral terapi, som bl.a. effektivt sænker stresshormonet kortisol og understøtter det autoimmune nervesystem i at fungere, som det skal. Det betyder en mere velfungerende krop uden ubalancer/ stress symptomer. Behandlingen efterlader kroppen med mere ro og energi, ligesom den understøtter en bedre søvn. Den kan også støtte kroppen i at slippe faslåste traumer i nervesystemet.

Hvad er binyretræthed?

Har du forgæves forsøgt at få energien tilbage? – Kan du ikke slippe af med trætheden? – Bliver du nemt stresset? – Var det anderledes en gang?

Disse ting er ofte noget man nikker genkendende til ved binyretræthed. Det er som regel tegn på at dine binyrehormoner ikke er så velfungerende, som de bør være. Binyrerne producerer hormoner som kortisol, adrenalin og nor-adrenalin, som er vigtige for os. Længerevarende høj produktion af binyrehormonet kortisol, som sker ved kronisk stress, kan på sigt føre til udmattelse, træthed og mangel på energi – altsammen tegn på at kroppens regulering af kortisol niveauet er ude af balance.

Jeg supplerer behandlingen med råd og kost og giver nogle rettesnore om søvn, kost og motion ved binyretræthed.

Forløbet i binyretræthed – stressreduktions behandlingen

Når du møder ind til din første Stress-behandling starter jeg altid med at høre dig om, hvad dine problematikker er, hvordan dit forløb har været, og om der er noget, som jeg bør være særlig opmærksom på i forbindelse med dig. Derefter lægger du dig i dit undertøj op på behandlerbriksen, hvor du får et tæppe over dig.

Jeg bevæger mig rundt på særligt hoved, overkrop, arme og fødder imens jeg udfører denne meget nænsomme og blide behandling, der arbejder ind til kroppen via meget små forsigtige, pulserende tryk og samt nogle vedvarende tryk og nogle gange nogle roterende bevægelser af armene. Behandlingen er som regel uden yderlig ordveksling.

Efter behandlingen tager du tøj på og runder af med mig. Her giver jeg dig nogle konkrete råd om søvn, motion og kost og vi taler om dit videre behandlingsforløb.