Træning

Jeg er underviser i Manuvision-træning. Jeg har undervist hold i Manuvision-træningen siden 2013 og frem til nu.

Det kan træningen

Manuvision-træning kan sammenlignes med en selvbehandling. Den er skadesforebyggende og et meget stærkt supplement til Manuvision-behandling.

Træningen smidiggør led og muskler, stimulerer kredsløbet og renser ud, giver større kropsbevidsthed og styrker kroppens ydeevne. Dynamiske øvelser, stræk og stillinger afspænder hele kroppen fra top til tå. Faktisk starter man fra fødder og slutter ved nakke og hals. Åndedrættet centreres og koordineres med kroppens bevægelsesmønstre. Kroppens energisystem aktiveres og afbalanceres. Sammenhængene mellem krop og psyke understreges. Den øger vores koncentration og evne til at være til stede i kroppen. Ved at opbygge vores fysiske kerne og åbne for energisystemet bliver vi bedre til at stå fast i vores liv og respektere os selv. Ved at løsne op for åndedrættet og gamle spændinger kan vi opnå ro og rummelighed i vores sind. Det vigtigste er lysten til at udforske og lege – at have lyst til at mærke kroppen og gå til dens grænser. Det er denne lyst og glæde, der skal bære vores krop igennem livet.

Det kræver ingen specielle forudsætninger at deltage. Alle kan lave træningen, da det netop er tilpasset lige DIG og DIN KROP. Ligeledes sætter du selv sætter grænsen for hvor langt ind i øvelsen, som du vil gå. Ja og det er ok at springe en øvelse over hvis den er for udfordrende. Ligemeget hvor du er i din krop vil det være spændende, nærende og optimerende for dig at give dig selv denne træning med tilhørende stræk.

Vil du træne hos mig…

Jeg påtænker, at starte et træningsforløb op igen, hvis jeg har tilmeldinger nok og får plads i Dansekapellet igen. Jeg har tidligere afholdt træninger her.
Dansekapellet ligger lige ved siden af det sted, hvor jeg har mit behandlersted.