Priser og betaling

Én behandlingssession (både Manuvision, binyretræthed, træning) varer 1 time og 15 min. og koster 950 kroner.

Jeg har et tilbud med 3 behandlingssessioner af 1 time og 15 min. for 2400,-

Studerende, ledige og førtidspensionister får 250,- i rabat per behandling, men kan ikke købe 3 sessioner til 2400,- og få yderligere rabat per gang.

Mht. Manuvision behandling anbefaler jeg, at man minimum får tre behandlingssessioner i forlængelse af hinanden, med 2-3 ugers mellemrum. Ønsker du at flytte dig et andet sted hen på et mere eksistentielt plan, udover den fysiske frihed, der opnås af behandlingerne, da skal du regne med at tage kontinuerlige behandlinger over en længere periode. Vores krop har spænd som ligger i lag, lidt som et løg. Dvs. vores kropslige og følelsesmæssige historik ligger i lag og fra behandling til behandling skræller vi disse lag af og får dermed mere og mere frihed i kroppen, hvilket også er lig mere mental frihed og mulighed for forandring.

Mht. behandling af binyretræthed anbefaler jeg minimum tre behandlinger med 2-3 ugers mellemrum. Men det er meget individuelt hvor hurtigt behandlingen fører til en langtidsvirkende effekt. Du vil dog kunne mærke mere ro efter hver enkelt behandling også allerede efter din første behandling.

Mht. det individuelle træningsforløb forslår jeg at du har prøvet tre Manuvision behandlinger forud herfor. Det giver både dig selv og mig bedre indblik i, hvorledes vi finder nogle træningsøvelser, der understøtter netop din unikke krop bedst muligt.

Det formelle: Betaling kan ske via kontant betaling, mobilpay og ved bankoverførsel til konto: 0164 8976228015